SUPERSMOKER, net zoals een echte sigaret

supersmokerDe Supersmoker is een namaak sigaret die lijkt op een echte sigaret, hij smaakt bovendien hetzelfde als een gewone sigaret en er komt damp uit zoals bij een echte sigaret. De Supersmoker bestaat uit een verwisselbare sigaretfilter, hij bevat geen tabak en het nicotinegehalte is dertien keer lager dan een gewone sigaret.
Voor de Supersmoker heb je geen aansteker meer nodig, er is namelijk geen verbranding meer, dus geen teer en geen schadelijke rook zoals bij een traditionele sigaret. Bovendien zitten er geen kankerverwekkende stoffen in de Supersmoker.

Reacties
De eerste reacties op mensen die gerookt hebben met de Supersmoker zijn algemeen positief. Ze vinden voornamelijk dat de smaak redelijk overeenkomt met die van een traditionele sigaret en daarom is de overstap ook makkelijker dan bij andere merken. Ook vinden deze mensen het positief voor hun gezondheid dat ze nog wel kunnen roken met de Supersmoker maar ze geen last meer hebben van de gevaarlijke stoffen zoals nicotine en teer.
supersmoker
Niet de goedkoopste
Supersmoker is zeker niet de goedkoopste in zijn soort, maar door de kwaliteit van deze e-sigaret en de positieve kenmerken is het deze prijs zeker wel waard.
Door zijn populariteit in Nederland is de E-sigaret in snel vaart bekend geworden onder het grote publiek. Ze hebben bij de lancering van het product veel reclame gemaakt maar ondertussen is dit verboden. Nog een belangrijk feit is dat de Supersmoker mag gebruikt worden in de horeca, dit in tegenstelling tot een gewone sigaret. Voor echte verslaafden is dit dus een super alternatief.