Afvallen met een parfum

Afvallen met Parfum

Afvallen met parfum

In de strijd tegen overgewicht, kan men nu ook beroep doen op Diet Slimming Perfume, een parfum dat ervoor zou zorgen dat je minder hongergevoel zou moeten hebben, je humeur en ook nog eens je metabolisme versnelt waardoor je zelfs zou afvallen. Het zal niet verbazen dat er nogal wat critici zijn die niet geloven in dit concept.
Meer en meer komen er producten op de markt die de belofte maken dat we zonder inspanning snel afvallen. Bovendien beweren alle producten dat ze gezond zijn en zorgen voor blijvend gewichtsverlies en dit wordt meestal ondersteund door de aanbeveling van een actrice die nog nooit een gram vet teveel heeft gehad. Spijtig genoeg leert de ervaring ons dat de realiteit iets minder rooskleurig is dan wordt voorgesteld in de commercials.
Natuurlijk zijn er voedingsmiddelen die onze honger stillen. Denken we maar aan groene thee dat het cholecystokininegehalte in je bloed verhoogt. Cholecystokinine is het hormoon dat je eetlust regelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>